WEB'R sluit zich aan bij Google Apps Authorized Reseller Program


ALMERE, 20100603 -- Google heeft aangekondigd dat WEB'R is toegetreden tot het Google Apps Authorized Reseller Program. Google Apps is een bundel van online softwareprogramma's dat bedrijven en instellingen helpt beter met elkaar te communiceren en samen te werken.

"Deelname aan het programma is voor WEB'R heel belangrijk", zegt Jeffrey Werner, oprichter van WEB'R. "Hiermee tonen we aan dat we de juiste kennis en kunde in huis hebben om het MKB klaar te stomen voor `Het Nieuwe Werken'. Door middel van training, begeleiding en nieuwe tools als Google Apps maken we de stap hiernaartoe voor het MKB een stuk eenvoudiger."

Eddy Veldhuizen, Regional Channel Manager van Google Enterprise, is verheugd met de komst van WEB'R: "WEB'R heeft bij een aantal klanten reeds goede begeleiding gegeven in het migreren van klanten met een oude, inefficiënte KA omgeving naar een Google Apps omgeving. Met Google Apps worden deze bedrijven in staat gesteld om flexibeler te werken en tegen een veel lagere kosten structuur."

Google Apps Premier Edition biedt eenvoudige, krachtige instrumenten voor communicatie en samenwerking van organisaties. Met toepassingen als Gmail, Google Talk, Google Calendar, Google Docs, Google Sites en Google Video worden bedrijven in staat gesteld om binnen hun eigen domein efficiënter met elkaar samen te werken. Het beste van alles is dat het wordt gehost door Google, zodat er geen hardware of software te downloaden, installeren of te onderhouden is.

WEB'R zet nieuwe technologie in om bedrijven en instellingen (onderling) beter te laten samenwerken, en kostenefficiënter te maken. WEB'R maakt Het Nieuwe Werken mogelijk en is voorstander van technologieën als Cloud Computing. Onze aanpak is pragmatisch om snel tot resultaat te komen. Geen lange implementatie trajecten, geen lange consultancy trajecten, met bijbehorende peperdure rekeningen. WEB'R doet juist het omgekeerde; vooraf omschreven projecten tegen een vast tarief. Zonder ook maar iets tekort te doen aan de kwaliteit of service.

Met een WEB'R Werkplek kun je altijd en overal werken. En het werkt altijd en overal!

WEB'R