Sofon Seminar "Verkopen zonder hindernissen"


SON, 20100603 -- Op 17 juni 2010 organiseert Sofon in Vught een seminar met als thema: "Verkopen zonder hindernissen". Sofon speelt met dit seminar in op de uitdagingen binnen het verkoop- en offerteproces waar veel bedrijven mee worden geconfronteerd.

Binnen het offerteproces moeten regelmatig hindernissen overwonnen worden. Een offertemaker is vaak afhankelijk van de input en de agenda van collega's. Aangeleverde informatie is niet altijd juist en collega's zijn niet altijd beschikbaar. Zomaar een greep uit de vele stressfactoren waar een gemiddelde verkoper regelmatig mee geconfronteerd wordt.


Tijdens het Sofon Seminar op 17 juni 2010 wordt duidelijk dat deze - en andere - hindernissen in het verkoopproces overkomen kunnen worden. Met de juiste verkoopaanpak en goede hulpmiddelen kunnen bedrijven die klantspecifieke producten en diensten leveren een vlot en kwalitatief verkoopproces ingaan. Met alle positieve gevolgen van dien.


Simon van den Brekel van BPI Group laat zien hoe verkoopkansen vergroot kunnen worden zonder dat de verkoopkosten toenemen. Ook biedt hij handvatten om scoringskansen te vergroten.


Steven Kok van Sofon legt uit hoe de inzet van Sofon Guided Selling Software leidt tot het eenvoudiger en sneller boeken van goede verkoopresultaten - zonder stress.


Het verhaal van BPI Group en Sofon wordt geïllustreerd middels een success story: Kees Klerx van GEA Grasso vertelt hoe Sofon Guided Selling Software succesvol wordt ingezet door de volledige GEA Refrigeration Division (producent koelsystemen), bestaande uit 10 productiebedrijven, 20 verkoopkantoren en 10 installateurs. De divisie kan nu complete en foutloze aanbiedingen maken. Maar ook stuklijsten, routings en de productieplanning zijn verbeterd en vereenvoudigd.


Aanmelden: www.sofon.com of marketing@sofon.com
Locatie: Kasteel Maurick, Dijk van Maurick 3, 5261 NA Vught
Route: zie www.maurick.nl
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Organisator: Sofon B.V.
Datum: 17 juni 2010
Aanvang lunch: 12.30 uur
Aanvang programma: 13.30 uur
Afsluiting: rond 17.00 uur
Kosten: geen