Ingezonden persbericht



---





18 mei 2010

EDPnet goes USA!

EDPnet neemt deel aan de TELX Customer Business Exchange (CBX) in New York

Op donderdag 3 juni 2010 zal EDPnet aanwezig zijn op de Customer Business Exchange (CBX) in New York. De CBX wordt georganiseerd door TELX, een van de voornaamste datacenters in de VS, en is het belangrijkste netwerkevent van het jaar.

Voor EDPnet is dit een uitgelezen kans om haar unieke netwerk en de bijhorende diensten te kunnen voorstellen aan Amerikaanse bedrijven.

EDPnet slaat de brug tussen Europa, Rusland en de VS

De van oorsprong Belgische provider EDPnet, heeft zich van een landelijke ISP opgewerkt tot één van de belangrijkste connectiviteitsproviders in Europa.

EDPnet beschikt over een eigen internationaal, volledig redundant fiber-based netwerk. Door haar centrale ligging in Europa en haar strategische ankerpunten in Europa, Rusland en de VS, slaat EDPnet letterlijk de brug tussen de verschillende continenten. Dit netwerk vormt de perfecte ruggengraat voor bedrijven die nood hebben aan high-end oplossingen voor datatrafiek.

De solutionrange die EDPnet aanbiedt in Europa, Rusland en de VS, bestaat uit IP Transit, Point to Point en Point to Multipoint connectiviteit - dedicated oplossingen voor bedrijven die een high-quality netwerkverbinding willen opzetten met andere organisaties.

Het EDPnet-netwerk wordt door een eigen team van specialisten de klok rond bewaakt en voortdurend geoptimaliseerd.

'TELX CBX-event', EDPnet in the spotlight in de VS

Om de troeven van haar unieke netwerk en haar uitstekende dienstenpakket bekend te maken bij Amerikaanse bedrijven, is het TELX CBX-event een perfecte opportuniteit.

TELX, één van de voornaamste datacenters in de VS, organiseert de CBX op jaarlijkse basis. Het is een netwerkevent waarop de belangrijkste serviceproviders op vlak van dataconnectiviteit hun aanbod voorstellen aan de bedrijfswereld.

Het is voor EDPnet dan ook een uitgelezen kans om aan dit event te participeren en op die manier de verdere internationalisering van haar activiteiten te onderstrepen.

Het TELX CBX-event heeft plaats op donderdag 3 juni 2010, in het Marriott-Marquis Hotel, op Times Square te New York. (meer info via: www.telx.com)



Ingezonden persbericht