Ingezonden persbericht

Olaf Ouwens nieuwe Sales Manager B2C Tech Data

UTRECHT, 3 juni 2010 - Per 1 juni 2010 is Olaf Ouwens in dienst getreden bij Tech Data waar hij verantwoordelijk zal worden voor Business to Consumer Sales. Naast deze aanstelling is recentelijk het Business to Consumer sales team uitgebreid met Jeanine van Dijk in de functie van Account Manager B2C.

Olaf Ouwens was hiervoor werkzaam bij distributeur Bell Micro en heeft 13 jaar ervaring opgebouwd binnen distributie en het resellerkanaal.

Olaf Ouwens: " Naast het geweldige portfolio, de professionele instelling van de medewerkers en de organisatie is Tech Data de distributeur die daadwerkelijk waarde toevoegt. Ik kijk er naar uit om samen met de relaties en collega's de business te vergroten en 2010 tot een zakelijk succes te maken.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (102e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 125.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het vorige boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2010, voor 22.1 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl. Volg ons via Twitter: twitter.com/techdataNL



Ingezonden persbericht