Ingezonden persbericht


Persbericht Sportbureau Alkmaar

Alkmaar, 28 mei 2010

Alkmaars Scholen Kampioenschappen 2010

Afgelopen woensdag 26 mei werd de Alkmaars Scholen Kampioenschappen (ASK) georganiseerd door het Sportbureau Alkmaar, voor de onderbouw klassen van 9 verschillende scholen in de regio Alkmaar. Volgende week 3 juni is de ASK voor de bovenbouw, dit wordt nog spannend wie de titel ASK 2010 verdiend!

Tijdens de Alkmaars Scholen Kampioenschappen deze week werd er zeer fanatiek en sportief gestreden om, zowel de overall titel als de titel voor de desbetreffende sport op verschillende locaties in Alkmaar. Voor de onderbouw op 26 mei waren er verschillende sporten zoals Dans, Atletiek, Unihockey, Basketbal en Voetbal. Het Jac. P. Thijsse behaalde vele prijzen voor de verschillende sporten en ging uiteindelijk met de ASK-titel naar huis.

Donderdag 3 juni zullen 8 verschillende scholen uit de regio Alkmaar tegen elkaar gaan sporten in 11 verschillende sporten. Dit jaar organiseren we voor het eerst een tennistoernooi. De prijsuitreiking zal om 16.15 uur plaats vinden op de NoorderArcade waar de leerlingen ook zullen Drakenbootrace en verschillende dansspektakels te zien zijn.

Sportbureau Alkmaar
Het Sportbureau Alkmaar levert alle aspecten van sport en beweging aan de inwoners van Alkmaar. Het Sportbureau richt zich op een sportaanbod als basisvoorziening voor alle lagen van de Alkmaars bevolking, jong en oud, buitenschools en binnenschools. Kijk op de website www.sportbureau-alkmaar.nl voor de foto's en filmpjes en voor meer informatie over de activiteiten binnen en buiten school van het Sportbureau.



Ingezonden persbericht