Gemeente Hulst

Infoavond bedrijventerrein

Infoavond bedrijventerrein

Informatieavond over het bestemmingsplan voor het bedrijventerrein Hogeweg V te Hulst.

Op donderdag 3 juni 2010 vindt een informatieavond plaats over het plangebied Hogweg V te Hulst. Op deze avond kan men vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur binnenlopen in de hal van het stadhuis om zich te laten informeren over het ontwerp bestemmingsplan.

De gemeente Hulst is voornemens het bedrijventerrein Hogeweg V te ontwikkelen. Deze ontwikkeling betreft de zuidwestelijke uitbreiding en ruimtelijke afronding van het bedrijventerrein Hogeweg te Hulst. De realisering van de uitbreidingslocatie Hogeweg V is noodzakelijk om tijdig te kunnen beschikken over voldoende uitgeefbaar bedrijventerrein. Dat terrein moet geschikt zijn voor en ontwikkelingsmogelijkheden bieden aan zowel nieuwe bedrijven als ook aan reeds in de regio en in de gemeente aanwezige bedrijven.

Daarom wordt voor dit deelgebied van bedrijventerrein Hogeweg ingezet op een - ten opzichte van de reeds bestaande deelgebieden - (kwalitatief) onderscheidende identiteit. In samenhang hiermee is uit marketing oogpunt aan dit gebied de naam De Nieuwe Uitlegh toegekend. Verder wordt met deze uitbreiding beoogd de landschappelijke inpassing en herkenbaarheid van het bedrijventerrein Hogeweg (als geheel) ruimtelijk kwalitatief verder te versterken en te waarborgen.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 27 mei tot en met 7 juli 2010 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het plan is tevens te raadplegen op deze website bij bestemmingsplannen.

Tot en met 7 juli 2010 kan een ieder een zienswijze naar voren brengen over het ontwerp bestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hiervoor kan op voorhand een afspraak worden gemaakt op tel. 0114-389252. Ook kunnen op 3 juni 2010 tijdens de informatieavond zienswijzen kenbaar worden gemaakt.