Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 12 april 2010

Recordaantal Haagse jurken op rode loper musicalpremière

Première Mary Poppins : zes actrices dragen Michael Barnaart van Bergen

Brigitte Heitzer, bekend van Evita en All shook up/Love me Tender, ging tijdens de première van de musical Mary Poppins gisteren in het circustheater in Scheveningen, gekleed in een prachtige korte couturejurk van bosgroene zijden crêpe van de bekende Haagse modeontwerper Barnaart van Bergen. Renee van Wegberg (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat) was te zien in een spectaculaire, asymmetrische oneshoulder couturejapon met 'fishtail' en sierlijke zwarte strik. Sophie Veldhuizen (Op zoek naar Mary, understudy Mary Poppins) maakte haar opwachting op de rode loper zondag in een 'godinnen'-couturejurk in opvallende fuchsiakleurige crêpe met in de taille een cyaankleurige band van voile. Deze japon was een variatie op de finalejurk uit de show van Michael Barnaart van Bergen in januari tijdens Amsterdam International Fashion Week.

Krokodillenprint
Sanne Vogel (Annie MG Schmidt, Wie is de Mol?, The Popgroep), Bente van den Brand (Tarzan, Op zoek naar Mary) en Nathalie van Gent (High School Musical) hebben alledrie een keuze gemaakt uit de prêt-a-porter-collectie van Barnaart van Bergen. Sanne droeg een zwarte robe-manteau met een subtiele satijnglans. De pofmouwtjes en de klassieke trenchcoatdetails zijn handgemaakt. Bente verscheen in een zwarte jurk met asymmetrische halslijn en subtiel verendessin met op de schouders een glanzende krokodillenprint op kunstbont. Nathalie droeg een speels fuchsia jurkje met 'spacy' noppenpatroon.

Stadskaart
Wie net als deze musicalactrices zelf ook gekleed wil gaan in een bijzondere jurk van Michael Barnaart van Bergen kan bij Maison de Bonneterie of in de webshop van Michael Barnaart van Bergen, www.michaelbarnaartvanbergen.com terecht voor de 'Robe de la Résidente'. In dit unieke gebreide jurkje heeft Barnaart van Bergen een oude kaart van het centrum van Den Haag verwerkt. De jurk is in twee kleurstellingen ­ zwart-wolwit en donkerblauw-fuchsia ­ verkrijgbaar voor ¤ 195.

EINDE PERSBERICHT




Ingezonden persbericht