Persbericht

NorthgateArinso benoemd tot meest innovatieve BPO-aanbieder van het jaar ~ euHReka-oplossing sleept ICT award in de wacht ~

Nieuwegein, 12 april 2010 - NorthgateArinso, wereldwijd aanbieder van HR-diensten en -software, is benoemd tot meest innovatieve BPO-onderneming van het jaar. De jury van de International ICT Awards 2010 erkende de belangrijke bijdrage van het bedrijf aan de Business Process Outsourcing (BPO)- sector en de innovatieve euHReka-oplossing die NorthgateArinso biedt. euHReka ligt aan de basis van NorthgateArinso's HR BPO platform-oplossingen.

De jury ontving meer dan 80 nominaties van de belangrijkste internationale BPO-organisaties en selecteerde NorthgateArinso als finalist in twee categorieën: Non-Voice Excellence of the Year en Most Innovative BPO company of the Year. NorthgateArinso was de winnaar in de categorie van meest innovatieve BPO-onderneming van het jaar. Het ICT Awards-evenement vond op 25 maart plaats in Manilla (Filippijnen). 500 Leiders binnen de BPO-industrie woonden het evenement bij.

"Deze award is een mooie erkenning van onze innovatiecultuur en de kwalitatieve HR-oplossingen die daaruit voortkomen. euHReka is het eerste HR-platform dat administratieve HR-processen, HR-analyses en talentmanagement-processen volledig met elkaar integreert. Daarnaast ondersteunt het drie verschillende ontwikkelingsmodellen: On Premise, On Demand en HR BPO", aldus Rob van Bavel, Managing Director NorthgateArinso in Nederland. "Zo bieden we klanten een brede keuze aan diensten en de flexibiliteit die zij nodig hebben om hun HR-uitdagingen aan te gaan."