Gemeente Oirschot

Inschrijving bedrijvenpark Westfields van start

Op maandag 12 april start de inschrijving voor de eerste fase van bedrijvenpark Westfields in Oirschot. Het is een uniek bedrijventerrein, tussen Eindhovensedijk, Beatrixkanaal en Oirschotse Heide respectievelijk Aerleseheide. Alle informatie hierover vindt u vanaf dan op de website www.westfields.nl.

Â

Onderzoek wijst uit dat er in de regio behoefte bestaat aan bedrijventerreinen met kavels vanaf 5000 vierkante meter. Westfields komt helemaal tegemoet aan die behoefte en biedt bovendien unieke kansen door zijn unieke ligging en even unieke opzet.

Â

Westfields bestaat straks in totaal uit 6 fields, die in 3 fases worden gerealiseerd. Fase 1 omvat 2 fields. Een groene gordel omzoomt de kavels van elk field. Deze kavels zijn specifiek bedoeld voor de maakindustrie en worden in overleg met elke ondernemer zoveel mogelijk afgestemd op diens individuele behoeften. Niet te groot, niet te klein, passend qua vorm - maatwerk dus.

Â

De kavels van Bedrijvenpark Westfields wordt niet alleen in grootte en vorm afgestemd op de behoeften van de bedrijven, maar we zorgen er eveneens voor dat ze ook qua milieuzonering passen bij de aard van hun bedrijvigheid. Bedrijven met zwaardere industrie worden straks buren, bedrijven met lichtere maakactiviteiten zijn straks ook bij elkaar te vinden. Deze inpassing gebeurt in overleg met de ondernemers, rekening houdend met toekomstige behoeften.