Gemeente Overbetuwe


Aquaslankcurus in De Helster vanaf 12 april

---

Zwembad De Helster biedt een deskundige en effectieve afslankcursus aan, in samenwerking met een diëtist van voedingsadviesbureau Reduce. Deze cursus start op maandag 12 april 19.30 uur. Inschrijven kan bij De Helster.

Voedingsadvies

Tijdens de cursus AquaSlank wordt voedingsadvies gecombineerd met bewegen in het water. De diëtist geeft het uur voor de sportieve activiteit voedingsadvies. Dit gebeurt aan de hand van het informatieve boek âHet 10 weken Slank Planâ. De aquasportdocent begeleidt de cursisten bij het aquajoggen. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij erg belangrijk, zodat het maximale resultaat kan worden bereikt. Daarnaast is het ook gezellig.

10 weken Slank Plan

De cursisten krijgen het 10 weken Slank Plan als cursusmateriaal. Hierin staan praktische weekmenuâs, lekkere maar eenvoudige recepten, een beweegplan en een gedragsveranderplan. Het is mogelijk om in dit 10-weekse programma 5 -15 kilo af te slanken.

Bewegen in het water

Het leuke van het bewegen in het water is dat dit juist uitermate geschikt is voor mensen met overgewicht. De gewrichten worden hierdoor niet belast. AquaSlank wordt gecombineerd met verschillende aquasportieve activiteiten. Tijdens de cursus is ons advies natuurlijk om meerdere keren per week te aquasporten voor een maximaal resultaat. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste aquasportdocent. Kortom een ideale gelegenheid om uw conditie te verhogen en uw lichaamsgewicht te reduceren.

De kosten

De totale kosten voor deze cursus zijn ⬠137,-. De kosten van de aquaslankcursus zijn ⬠95,-*.
De activiteitenkaart kost ⬠42,-. Met deze kaart mag u 11 keer deelnemen aan de activiteit. De kaart is vanaf het begin van de aquaslankcursus 15 weken geldig.
De activiteit vindt plaats in het diepe gedeelte van het zwembad. Gebruik van de wetbelt is bij de
prijs inbegrepen. Het is wel noodzakelijk dat u kunt zwemmen.

Zorgverzekeraars 2010*

Iedere verzekerde heeft recht op dieetadvisering vanuit de basisverzekering. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig (deze kunt u telefonisch aanvragen). Lever die samen met het betaalbewijs in bij uw ziektekostenverzekering.

Kijk voor meer informatie op www.reduce.nl of neem contact op met De Helster (0481) 372 554.