Babytjes.nl genomineerd voor Baby & Kids website van het jaar


FLUITENBERG, 20100123 -- De organisatie van de Baby & Kids Website Awards heeft bekend gemaakt dat www.Babytjes.nl genomineerd is voor Baby & Kids website van het jaar in de categorie informatieve websites. Tot 15 februari kan er op de genomineerde websites worden gestemd.

Baby & Kids Website Awards 2010
Om zwangeren en jonge ouders wegwijs te maken binnen de enorme hoeveelheid websites, worden voor het derde achtereenvolgende jaar de Baby & Kids Website Awards uitgereikt aan de beste webshop e*n de beste infosite. De organisatie ligt in handen van www.babyplaats.nl i.s.m. www.NegenMaandenBeurs.nl.

Selectie
Via persberichten en mailings is de afgelopen weken gevraagd om websites te nomineren die voor de Baby & Kids Website Awards in aanmerking komen. Uit de enorme hoeveelheid nominaties die dit heeft opgeleverd, heeft een professionele jury vervolgens een selectie gemaakt van 20 webshops en 20 infosites. Babytjes.nl behoort tot deze selectie .
Hoe meer stemmen www.Babytjes.nl behaald, hoe groter de kans op de eervolle vermelding. Er kan tot 15 februari gestemd worden via www.babyenkidswebsiteawards.nl

Winnaars & prijsuitreiking
De winnaars worden uitgenodigd om onder toeziend oog van de pers de eervolle vermelding in ontvangst te nemen. De uitreiking vindt plaats op 18 februari 2010 tijdens het www.negenmaandencongres.nl in Amsterdam RAI.

Over Babytjes.nl
Babytjes.nl is een initiatief van Carla Meijer uit Fluitenberg. Zij is al jaren actief op internet en heeft deze informatieve website ontwikkeld om informatie te verstrekken aan zwangeren en jonge ouders. Tevens worden (aanstaande) jonge ouders door haar middels het Babytjesnieuws attent gemaakt op allerlei andere leuke websites en nieuwsartikelen.