Gemeente Cromstrijen


Verlenging project Bewegen in Cromstrijen

18-02-2010

Sportverenigingen, scholen of jongeren kunnen tot 31 december 2010 activiteiten aandragen bij de gemeente die zij binnen het project Bewegen in Cromstrijen kan organiseren. Met instemming van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verlengt de gemeente het project met een jaar.

Bewegen in Cromstrijen
De gemeente startte in 2006 met het project Bewegen in Cromstrijen. Het project is gerelateerd aan de landelijke BOS-impuls. BOS staat voor Buurt, Onderwijs en Sport en is een financiële bijdrage vanuit het ministerie van VWS. Met het verkregen geld organiseert de gemeente samen met vertegenwoordigers van Stichting KANS, basisonderwijs, sportverenigingen en jongeren bewegingsactiviteiten, zoals een schaatsclinic of een workshop persluchtduiken. Met deze activiteiten hoopt de gemeente jongeren van 4 tot en met 18 jaar meer te laten bewegen.

Initiatieven
Heb je als sportvereniging, school of jongere een leuk initiatief of wil je een helpende hand bieden als vrijwilliger bij het organiseren van activiteiten? Laat het weten! Tot 31 december 2010 kun je activiteiten aandragen die binnen het project gesubsidieerd worden. Kijk voor meer informatie bij het project Bewegen in Cromstrijen