Vrije Universiteit Amsterdam

Christine Otten interviewt Renate Dorrestein


* Startdatum: 18-02-2010


* Tijd: 16.00 - 17.00


* Locatie: Aurorazaal


* Titel: Christine Otten interviewt Renate Dorrestein


* Onderdeel: Vrije Universiteit Amsterdam


* Wetenschapsgebied: Overig


* Evenementtype: Varia

De leesclub - het nieuwe boek van Schrijver op Locatie Renate Dorrestein - gaat over een groep dames die op een rampzalige literaire cruise gaat met hun favoriete auteur. Eenmaal op de boot met hun schrijver loopt alles totaal in het honderd. "Ergens wel zonde dat Gideon de Wit het niet heeft overleefd".

Renate Dorrestein zal worden geïnterviewd door de Schrijver op Locatie die het stokje doorgeeft: Christine Otten. Studenten krijgen de gelegenheid om haar vragen te stellen.

Renate Dorrestein
Als Schrijver op locatie gaat Dorrestein voor de VU schrijven, discussies op gang brengen over haar gekozen thema "de imperfectie van de schepping' en met studenten op Schrijvershuisbezoek. Ook schrijft Dorrestein het kerstgeschenk 2010 voor de VU.
Ze houdt haar belevenissen bij op een blog.

Schrijvers op Locatie
Het aanstellen van Schrijvers op Locatie is een initiatief van de Faculteit der Letteren van de Vrije Universiteit Amsterdam. Renate Dorrestein is de opvolger van Christine Otten (2009), Marcel Möring (2008) en Abdelkader Benali (2007). Dorresteins aanstelling duurt een jaar en loopt tot 1 februari 2011.

Vrije Universiteit in de Aurorazaal.
Van 16.00-17.00 uur
Toegang gratis
Na afloop is er een borrel.

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam