Communiceer met de toekomst ! Op de Haagse Communicatie dag

16/02/2010 10:28

Gemeente Den Haag

Persbericht/ Uitnodiging aan de redacties van De Haagse Communicatie Kring en de Gemeente Den Haag

Communiceer met de toekomst ! Op de Haagse Communicatie dag, donderdag 18 februari - ADO Stadion Den Haag.

Voor professionals en studenten uit het hele land op het gebied van marketing, strategie, communicatie en creatie komt de toekomst een dag lang heel dichtbij.

Tijdens de eerste Haagse Communicatie Dag op 18 februari 2010 onthullen verschillende sprekers uit binnen - en buitenland nieuwe inzichten en worden terreinen verkend: overheidscommunicatie, pers/media en diversiteit , technologie en virtuele netwerken.

Hoe willen opdrachtgevers in de toekomst communiceren, welke doelen en wensen hebben zij en wat verwachten ze van de strategen, de adviseurs en de creatieven? Hoe interactief moet communicatie zijn? Interessante vragen die niet te lang willen wachten op antwoord. Want de toekomst is al begonnen !

Een congres waarop alle communicatie-specialisten, journalisten en beleidsmakers van harte welkom zijn om te discussiëren over de toekomst van (interactieve) communicatie.

De Haagse wethouder Media, Rabin Baldewsingh, verricht de opening op 18 februari om 10.45 u in het ADO-stadion in Den Haag.

"Wil je blijven communiceren met je doelgroep dan zal je moeten inspelen op de snel veranderende samenstelling van de bevolking in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag ", aldus wethouder Rabin Baldewsingh. Zo is bijna 50 % van de Haagse bevolking van niet-westerse komaf.

Wat zijn de nieuwste communicatie technieken en hoe bereiken bedrijven, overheden en media hun klanten, lezers, kijkers, luisteraars of "users". Naast de laatste technische snufjes is er ook ruimte voor inhoud.

Frans Jennekens (NPS) en Elonka Soros (BBC) managers diversiteit bij de omroep laten zien hoe zij inhaken op de veranderende samenleving en vertellen hoe zij hun eigen organisatie 'divers' hebben gemaakt.