Mark Rutte opent op 18 februari 2010 de nieuwe site www.autogekeurd.nl


Autogekeurd.nl voor Auto aankoop & verkoop keuringen

NIEUWEGEIN, 20100218 -- Op donderdag 18 februari 2010 zal de heer Mark Rutte de officiele opening van Autogekeurd.nl verrichten. Sinds kort is er een bijzondere samenwerking tussen Autogekeurd.nl en Vakgarages tot stand gekomen met als doel particulieren die een auto willen kopen of verkopen extra een handje te helpen. Autogekeurd.nl is er ook voor garagebedrijven om deze te ondersteunen om hun occasionaanbod extra onder de aandacht te brengen. Jaarlijks worden alleen al tussen particulieren ca 800.000 auto's onderling verkocht en via garagebedrijven ca. 1.000.000 stuks ( bron Bovag 2009).

Auto Verkoopkeuring

Autogekeurd.nl is een site waar particulieren auto's op kunnen plaatsen om te verkopen. Daarnaast kunnen deze particulieren ervoor kiezen om de te verkopen auto extra te onderscheiden door een Autogekeurd.nl rapport aan te vragen, dit vergroot dan hun verkoopkansen. Een Autogekeurd.nl keuringsrapport biedt een potentiële koper extra zekerheid en hiermee wordt de auto-occasion onderscheiden van het overig aanbod op de markt. Onderzoek toont aan dat een gekeurde auto sneller wordt verkocht.

Auto Aankoopkeuring

Autogekeurd.nl biedt tevens de mogelijkheid wanneer een particulier een auto wilt kopen die niet gekeurd is, deze volgens de Autogekeurd.nl methode te laten keuren. Hiermee verkrijgt de koper meer zekerheid omtrent de technische staat van de auto en kan onaangename en vaak kostbare verrassingen voorkomen. Een veilig gevoel!

Extra inzicht technische staat van de auto

Wanneer er een Autogekeurd.nl rapport van een auto is gemaakt ontstaat er zowel voor de koper als de verkoper meer inzicht omtrent de technische staat van de auto van dat moment. Dit voorkomt achteraf discussie over de gecheckte punten die staan opgenomen in het Autogekeurd.nl rapport. Net als alle andere keuringen in het algemeen, is ook Autogekeurd.nl een momentopname.

Kwaliteit keuringsrapporten

Autogekeurd.nl keuringsrapporten worden vervaardigd door de aangesloten 120 Vakgarages. Autogekeurd.nl heeft gekozen voor de Vakgarage organisatie omdat dit een landelijk netwerk van 1e klas autobedrijven is die aangesloten zijn bij de BOVAG brancheorganisatie. Dit staat garant voor kwaliteit en objectiviteit van een Autogekeurd.nl rapport en betrokkenheid bij de consumenten.

Auto-occasion adverteren en opgeven persoonlijke zoekopdracht

Het is mogelijk om auto-occasions op de site te koop aan te bieden. Ook kunnen particulieren een persoonlijke zoekopdracht opgeven. Hierbij worden zij direct via e-mail op de hoogte gebracht wanneer een occasion in het bestand van Autogekeurd.nl wordt opgenomen en precies voldoet aan de door de klant opgegeven wensen.

Garantie op gebruikte auto-occasions

Het is via Autogekeurd.nl in de markt nu ook mogelijk om garantie te verkrijgen op auto-occasions die door particulieren onderling worden verhandeld. Een auto die in het bezit is van een Autogekeurd.nl keuringsrapport kan onder garantie worden verkocht of aangekocht. Een unieke dienstverlening die tot op heden niet aan de particuliere markt werd aangeboden.

Speciale aanbieding Routemobiel pech hulp pas.

Wanneer een auto in het bezit is van een Autogekeurd.nl Keuringsrapport kan deze tegen een zeer sterk gereduceerd tarief een Routemobiel pech hulp pas verkrijgen.

Aantrekkelijke prijsstelling

De consumentenprijs voor een Autgekeurd.nl Basic keuringsrapport bedraagt ¤ 99,-- incl. BTW en voor een Autogekeurd.nl Premium keuringsrapport ¤ 199,-- incl. BTW.

Bijzondere propositie

Autogekeurd.nl is een initiatief wat niet gefinancierd wordt door grote partijen maar een initiatief van twee gewone inventieve ondernemers, Hans van Swelm en Han van Wijk, die in deze tijd het lef hebben hun hands-on mentaliteit en creativiteit ten uitvoer te brengen.
Het initiatief genereert extra werkgelegenheid bij de garagebedrijven, een sector die het momenteel bepaald niet gemakkelijk heeft.

In een bijna monopolistische markt waarbij een 2-tal bekende marktpartijen ( ANWB en DEKRA) de markt volledig beheersen en hierdoor hoge kosten in rekening kunnen brengen, is een nieuwe partij als Autogekeurd.nl als een frisse wind.

Door de krachten van de zelfstandige ondernemers van de franchiseformule Vakgarage en Autogekeurd.nl te bundelen en verder aan te vullen met nieuwe vormen van dienstverlening welke in de automotive branche nog niet zijn toegepast, wordt een service in de markt gezet, wat laagdrempelig, overal bereikbaar en bovendien zeer betaalbaar is.

Deze bijzondere eigenschappen zullen ervoor bijdragen dat particulieren veiliger en met meer zekerheid, naast een woning, hun grootste financiële uitgave kunnen doen.

Ook de garagehouder die zijn occasions extra wilt onderscheiden in de markt is welkom bij Autogekeurd.nl om gebruik te maken van de bijzondere dienstverleningsmogelijkheden.

UITNODIGING

We gaan landelijk van start! En hier hoort een officiële opening bij!

Wij willen daarom ook graag belangstellenden uitnodigen om bij de officiële opening van Autogekeurd.nl op donderdag 18 februari 2010 aanwezig te zijn.

Wij zijn er zeer trots op u te mogen melden dat de heer Mark Rutte, fractievoorzitter van de VVD, bereid is om de officiële opening te verrichten.

Wanneer: Donderdag 18 februari, Ontvangst vanaf 16.30 uur, aanvang opening 17.00 uur

Waar: Vakgarage de Liesbosch, Nijverheidsweg 9 J,3433 NP Nieuwegein

Graag ontvangen wij van u een bevestigingsbericht op ons
e-mailadres info@autogekeurd.nl, indien u onze opening wilt bijwonen.

Wij zien u graag bij de opening!

Met vriendelijke groeten,

Autogekeurd.nl

Han van Wijk
Hans van Swelm