Naamswijziging Verbeek Vastgoed Management naar ACM Vastgoed Groep


NIJMEGEN, 20100218 -- Met ingang van 1 maart 2010 wijzigt Verbeek Vastgoed Management de naam en huisstijl. Alle activiteiten worden gebundeld onder de nieuwe naam ACM Vastgoed Groep.

Nieuw is verder dat het bedrijf de makelaarsactiviteiten heeft ondergebracht in een zelfstandige werkmaatschappij. Datzelfde geldt voor de advieswerkzaamheden op het gebied van vastgoedbeleggingen. De ACM Vastgoed Groep B.V. bestaat daarmee uit:
· ACM Vastgoedmanagement B.V.
· ACM VvE Management B.V.
· ACM Makelaardij B.V.
· ACM Beleggingen B.V.
De groep heeft vestigingen in Nijmegen, Venlo, Roermond en Groningen. Met ruim 60 medewerkers is ACM Vastgoed Groep één van de grotere spelers in de markt.

Algemeen directeur Lex de Veth van ACM Vastgoed Groep: `We merkten dat de opsplitsing van de oude Verbeek Groep in diverse aparte ondernemingen tot onduidelijkheid leidde bij onze opdrachtgevers en klanten. Bovendien was de wat gedateerde huisstijl aan een forse restyling toe. Daarom hebben we besloten om zowel onze naam als onze visuele uitstraling te wijzigen, passend bij een innovatieve vastgoedspecialist die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Een nieuwe naam & nieuw elan. Maar wat vanzelfsprekend niet verandert, is de vertrouwde kwaliteit van onze dienstverlening.'

ACM Vastgoedmanagement is actief op het gebied van commercieel, technisch, administratief en financieel management van woningen en bedrijfspanden. Diverse grote pensioenfondsen en institutionele beleggers schakelen het bedrijf in om het dagelijkse beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes te managen. ACM Vastgoed Groep heeft ook VvE-management als groeiende tak onder haar vleugels. Of het nu om een uitpond complex gaat (geleidelijke verkoop van verhuurde appartementen), een nieuwbouw appartementencomplex of een reeds bestaande VvE, ACM VvE Management neemt het beheer en de administratie over.

ACM Makelaardij is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een allround specialist in vastgoed. Aan de basis daarvan staat een veelzijdig en enthousiast team vakmensen. De mensen van het makelaarskantoor realiseren zich als geen ander dat zowel de verkoop als aankoop van een woning, geen alledaagse beslissingen zijn. Het is een zorgvuldig proces waarbij naast vertrouwen, alle zorg en aandacht telt. Het team van ACM voelt zich helemaal thuis in die rol. ACM Beleggingen is gespecialiseerd in advisering bij aan- en verkoop van bestaande vastgoedcomplexen aan institutionele en particuliere beleggers. Daarnaast voert het bedrijf voor nieuwbouwcomplexen haalbaarheidsonderzoeken en marktverkenning uit, ter ondersteuning van de aankoopbeslissing.