Ingezonden persbericht


Drachten, 4 februari 2010

P E R S B E R I C H T Religie/levensbeschouwing/agenda/lezingen

Revival meeting in Drachten

Voormalig hangjongere wil hangjongeren bereiken

Donderdag 18 februari 2010 spreekt de 18-jarige Davood Norouzi Mahyari in een Revival Meeting, Oosterstraat 35-37 9203 BA Drachten, aanvang 19.30 uur, toegang gratis. De meeting is een initiatief vanuit de Stichting De Geopende Deur te Drachten, onder het motto 'opwekking begint bij jezelf'.

Davood Norouzi Mahyari is een achttienjarige Iraanse jongen uit Purmerend. Voorheen was hij een hangjongere. Afgelopen jaar richtte hij in Amsterdam de Stichting "Fire of Love Ministries" op.

Davood is op 1 jarige leeftijd gevlucht vanuit zijn geboorteland Iran en woont sindsdien in Nederland. Hij is opgevoed in de Islam. Zijn moeder was een islamiet en soefi, ze was daardoor bekend met de bovennatuurlijk wereld, met vreemde verschijnselen en demonische krachten. "Dit heeft invloed gehad op Davood z'n leven. Al op 4 jarige leeftijd probeerde hij de problemen thuis te ontvluchten in het occulte en bovennatuurlijke. Op die leeftijd wist hij echter amper waarin hij zich begaf en wat er gebeurde", aldus een woordvoerder.

Als tiener kreeg hij contacten die geen gunstige uitwerking hadden op zijn leven. Op zijn 14e raakte God zijn leven als een bliksem aan. Hierdoor sloeg zijn leven volledig over de kop. "Hij is daarna volledig vrij gezet en gebruikt nu zijn gaven en talenten in het Koninkrijk van God. Zijn ervaring met de geestelijke wereld, gebruikt hij nu in de bevrijdingsbediening", aldus de woordvoerder. "Hierdoor worden gebondenen van de satan vrij gezet. Hij heeft zelf ondervonden en gezien dat Jezus de overwinnaar is en dat Jezus het antwoord is op alle problemen."

Davood heeft een sterk verlangen om straatjongeren te bereiken. Hij ziet geweldige dingen gebeuren in zijn "bediening". Hij ziet mensen tot Jezus komen, genezen en bevrijd worden. Hij heeft zelf jaren op de straat gehangen en heeft een hart voor deze jongeren. "Davood zijn droom is dat er een generatie op zal staan in eenheid en gehoorzaamheid. Een generatie die intimiteit met God de Vader heeft en er voor gaat."

Naast zijn werk als oprichter van Fire of Love ministries is hij onder andere betrokken als jeugdvoorganger bij de Apostolic Revival Community Holland.

"Davood is een vurig spreker die mensen weet te raken. Hij spreekt over actuele onderwerpen en weet door middel van Gods woord harten te raken. Zijn passie en liefde slaan over en werken aanstekelijk" zegt de woordvoerder. Inlichtingen www.fireofloveministries.nl.