Persbericht

AAC Cosmos vernieuwt ICT-omgeving Vesting Finance

Eindhoven, 18 februari 2010 - AAC Cosmos heeft de ICT-omgeving van Vesting Finance vernieuwd. De ICT-dienstverlener heeft een omgeving gecreëerd waarin de flexibiliteit en continuïteit van de diensten van Vesting Finance gewaarborgd zijn. Sinds november monitort en beheert AAC Cosmos de ICT-infrastructuur en verzorgt het de hardware housing in haar datacentrum in Amsterdam. Deze maand werd ook de installatie van de storage omgeving afgerond.

Vesting Finance is sinds 1996 actief als creditmanagement organisatie. Inmiddels is zij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende creditmanagement organisaties in Nederland. Het bestaande servicecontract paste niet meer bij de ICT-omgeving van het bedrijf. Dit zou de dienstverlening van Vesting Finance richting haar klanten kunnen beïnvloeden. Om dit voor te zijn, wil de organisatie proactief haar ICT-infrastructuur aanpakken. Na het voeren van gesprekken met diverse leveranciers, besloot Vesting Finance opnieuw met AAC Cosmos in zee te gaan. De bedrijven verlengen met het driejarige contract een reeds bestaande samenwerking.

Naast de praktische implementatie, heeft de hernieuwde samenwerking ook nog een andere verandering opgeleverd. "De samenwerking met AAC Cosmos is sterk verbeterd en geprofessionaliseerd. We hebben een stevig traject achter de rug, waarbij wij hoge eisen aan AAC Cosmos hebben gesteld", zegt Gijs Smallenburg, ICT-manager bij Vesting Finance. "Maar dit heeft er wel in geresulteerd dat we nu als volwaardige businesspartner samenwerken en het gezegde 'samen staan we sterk' ook echt kunnen onderstrepen. Het is een flinke investering geweest en we zijn tevreden met het resultaat."

"Vesting Finance geeft met deze hernieuwde samenwerking aan dat zij er vertrouwen in heeft dat AAC Cosmos de ICT-infrastructuur kan beheren op het gewenste, hoge niveau", stelt Idwer Wiersma, service manager bij AAC Cosmos. "Door de inzet van multidisciplinaire teams kunnen wij op alle niveaus meedenken over en anticiperen op de steeds veranderende ICT-wensen van Vesting Finance."

(302 woorden)