Dura Vermeer

Zoetermeer - 18 februari 2010

Dura Vermeer klantgerichte bouwer

Dura Vermeer Bouw Hengelo en Dura Vermeer Bouw Houten hebben het Keurmerk Klantgericht Bouwen toegekend gekregen. Cor Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Verwerving van Dura Vermeer Bouw Hengelo en Hans Gosman adjunct-directeur van Dura Vermeer Bouw Houten hebben het Keurmerk 2010 in ontvangst genomen.

Uitreiking
Tijdens de uitreiking hebben in totaal 70 bouwondernemingen het Keurmerk Klantgericht Bouwen in ontvangst genomen. Een positief feit is dat het gemiddeld aantal gebreken per woning gedaald is. Aan dit positieve feit heeft ook Dura Vermeer een bijdrage geleverd. Tijdens de bijeenkomst heeft de heer Hennie van der Most, als gastspreker, een voordracht gehouden.

Het Keurmerk Klantgericht Bouwen
Het keurmerk 2010 staat garant voor een goede kwaliteit van dienstverlening in combinatie met weinig tot geen oplevergebreken van nieuwbouw woningen. De kwaliteit en het aantal oplevergebreken worden gecontroleerd door bouwkundigen van Vereniging Eigen Huis. Daarnaast geven kopers een rapportcijfer van hun eigen ervaring wat betreft de algemene organisatie, de verkoopfase, de bouwfase en de opleveringsfase. De bouwers die op al deze punten hoger scoren dan het gemiddelde, komen in aanmerking voor het Keurmerk Klantgericht Bouwen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.klantgerichtbouwen.nl.