Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Utrecht februari 2010

Oh My Tees presenteert: Oh My Design Wedstrijd

Oh My Tees zoekt creatieven met een smerig goed talent voor het maken van schitterende designs voor ons eigen label Oh My. Deze zoektocht hebben we gegoten in de vorm van een wedstrijd. Iedereen met design skills kan zijn ontwerpen insturen tot 20 maart 2010. De twee winnende designs zullen in een gelimiteerde oplage van 25 stuks worden uitgebracht.

We willen de deelnemers niet beperken in hun creativiteit. Er is dus geen thema aan deze competitie verbonden. Alles is mogelijk, elke stijl is toegestaan. De wedstrijd zal lopen tot 20 maart 2010.
Eind maart zullen we de twee winnende designs bekend maken via facebook en uiteraard op www.ohmytees.com.

Naast dat de winnende shirts ook daadwerkelijk worden verkocht bij Oh My Tees, valt er natuurlijk ook het een en ander te winnen. En wel het volgende:

- Je eigen T-shirt in jouw maat
- Samengesteld pretpakketje
- 100,- euro voor de eerste plaats
- 75,- euro voor de tweede plaats
- Eeuwige roem.

De spelregels:
- Maximaal A3 formaat. (1 print per shirt, dus geen voor- en achterkant!)
- De print mag maximaal 3 kleuren bevatten. (Je kunt natuurlijk de kleur van het shirt als extra kleur gebruiken)
- Het is belangrijk dat je bestand wordt aangeleverd als photoshop CMYK of Adobe Illustrator CMYK, 300 DPI. Tekst in lettercontouren en op ware grootte.
- Tot slot stuur je je bestand in een link naar design@ohmytees.com
9 Stuur deze via bijvoorbeeld yousendit.com (dus niet volledig meesturen in de mail ivm overbelasting!)

Copyright
Het design blijft eigendom van de ontwerper. En met de inzending van de print wordt automatisch toestemming gegeven voor het gebruik van het ontwerp. (oplage van 25) De niet winnende designs worden wel geplaatst op de webshop en op bijvoorbeeld Facebook maar zullen uiteraard niet uitgegeven worden op T-shirts

Be inspired and win 'm all!

Over Oh My Tees
Oh My Tees struint de hele wereld af op zoek naar de meest originele T-shirts. Tees die niet of nauwelijks in Nederland te koop waren. En waarvan je nooit had gedacht dat ze überhaupt bestonden!

Oh My Tees streeft ernaar om producten te verkopen die maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn en geen schade brengen aan het milieu. Fairtrade en organic dus waar het kan.
Oh My Tees heeft ook een eigen label, Oh My. In kleine oplagen worden hier producties op uitgebracht van verschillende designers en kunstenaars.

Oh My Tees heeft ook een webshop: www.ohmytees.com



Ingezonden persbericht