Politie Gelderland-Zuid

Gewapende overval in onderzoek

Nijmegen, 18-02-2010 o De politie in Nijmegen heeft in verband met een gewapende overval donderdagmorgen op een filiaal van het Kruidvat op Leuvensbroek 10e straat een onderzoek in gesteld. Rond 10.25 uur bedreigde de overvaller het aanwezige personeel met een steekwapen. Met een onbekend geldbedrag ging de man er vervolgens op een fiets vandoor richting het Lindenholt college.

Politieagenten waren snel ter plaatse en startten direct met een onderzoek. Via aanwezige medewerkers en getuigen is een signalement opgesteld, dat via een SMS-Alert in de (directe) omgeving is verstuurd.

Het signalement van de overvaller luidt:

- een licht getinte man van ongeveer 25 jaar

- lengte circa 1.90 meter

- slank tot normaal postuur

- de man was gekleed in een zwarte jas en blauwe sjaal

- hij had een vermoedelijk blauwe fiets bij zich

Zowel de recherche als technische recherche kwamen ter plaatse voor verder (sporen)onderzoek. Agenten hebben in Leuvensbroek een buurtonderzoek gehouden. Ook hebben zij met diverse getuigen gesproken, die op het moment van de overval in de winkel waren. Namens de winkel wordt aangifte gedaan.

Getuigenoproep
Heeft u donderdagmorgen rond 10.25 uur iets gezien of gehoord van de overval op het Kruidvat in Leuvensbroek 10e straat? Of is u rond dat tijdstip iets bijzonders opgevallen in die omgeving? Neemt u dan contact op met de Districtsrecherche in Nijmegen op telefoon 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 18-02-2010 17:13 | © Regio Gelderland-Zuid |