Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 18-02-2010

Dronken bromfietser komt ten val

BERGEN OP ZOOM: Woensdagavond viel een 51-jarige bestuurder van een bromfiets op de Jacob Obrechtlaan van zijn voertuig. De man dusdanig onder invloed dat hij niet op de brommer kon blijven zitten. De Bergenaar hield een buil op zijn hoofd en een schaafwond over aan de val. De man is te voet overgebracht naar het politiebureau. Hier bleek dat hij te dronken was om de ademanalyse te voltooien. Ook bleek zijn rijbewijs al eerder ingevorderd te zijn in verband met rijden onder invloed. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Twee inbraken en een poging tot inbraak in woningen in Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD: In de nacht van woensdag op donderdag is er drie keer ingebroken, danwel gepoogd in te breken in Bosschenhoofd.
Donderdagochtend meldde bewoners van de Marijkestraat om 07.30 uur. De bewoners van het pand ontdekten de inbraak bij het wakker worden. De daders hadden een gering geldbedrag buitgemaakt.
Om 09.30 uur meldde een andere bewoner van de Marijkestraat een poging tot inbraak. Men had geprobeerd de deur van de garage open te breken, maar dit was niet gelukt.
Tegen 09.00 uur bleek er ook ingebroken in een woning in de
Berkenlaan. Ook hier braken de daders een deur aan de achterzijde van de woning open. Bij de inbraak werden twee bankpassen buitgemaakt. De passen werden direct op verzoek van de bewoners geblokkeerd.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 18-02-2010 15:47 | © Regio Midden en West Brabant |