KPMG

Yvo de Boer naar KPMG

18|02|10 - Executive secretary van het klimaatbureau van de Verenigde Naties maakt op 1 juli 2010 de overstap naar KPMG.

Yvo de Boer, executive secretary van het klimaatbureau van de Verenigde Naties, treedt in dienst van KPMG waar hij de internationale Sustainability-praktijk van KPMG gaat versterken. Samen met de verschillende nationale praktijken van KPMG gaat De Boer bedrijven, overheden en andere organisaties adviseren op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid. De Boer, in december nog eindverantwoordelijk voor de Klimaattop in Kopenhagen, wordt beschouwd als dé autoriteit op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid.

Jurgen van Breukelen, lid van de Raad van Bestuur van KPMG en verantwoordelijk voor de Advisory-praktijk, is verheugd met de komst van De Boer. Van Breukelen: Met Yvo de Boer haalt KPMG één van de meest toonaangevende personen binnen als het gaat om klimaatverandering. Het onderwerp 'sustainability' is voor onze klanten een steeds belangrijker onderwerp. Zowel bedrijven als overheden zetten het onderwerp steeds hoger op de agenda. Daarbij gaat het zowel om assurance, de verificatie van duurzaamheidsverslagen en CO2-uitstoot als ook om het adviseren van organisaties op het gebied van duurzaamheid en klimaatverandering."

Yvo de Boer maakt op 1 juli de overstap van de Verenigde Naties naar KPMG en zal zijn internationale werkzaamheden met name vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Amstelveen verrichten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andy Bellm, (020) 656 7039.

© 2010 KPMG N.V., registered with the trade register in the Netherlands under number 34153857, is a subsidiary of KPMG Europe LLP and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ('KPMG International'), a Swiss entity. All rights reserved.