FloraHolland


Presentatieruimtes FloraHolland Connect goed bezocht

FLORAHOLLAND (18 februari 2010) - De Presentatieruimtes van FloraHolland Connect zijn vorig jaar goed bezocht. Zeker 18.000 kopers en andere geïnteresseerden wisten de weg naar presentatiekassen in Aalsmeer en Naaldwijk te vinden. Een gastvrije ruimte waarin kopers, eindklanten, aanvoerders en medewerkers van FloraHolland Connect elkaar ontmoeten. De bezoeker vindt er actuele en onderscheidende presentaties van bedrijven, producten en diensten van FloraHolland Connect. Alles wat bijdraagt aan een succesvolle verkoop.

Tijd voor Pasen
Cupido is met zijn Valentijnspresentatie uitgevlogen en heeft ruimte gemaakt voor de Paaspresentatie. Van week 9 tot en met week 13 zijn kopers hier van harte welkom om zich te oriënteren voor het Paasseizoen van 2010. In één oogopslag vindt de bezoeker hier het meest uitgebreide assortiment van planten met of zonder toegevoegde waarde. In dezelfde periode worden er ook producten zoals Aloe, Aspargus, Gerbera, Hortensia en Campanula gepresenteerd. En ondanks het koude winterweer, brengen we ook alvast de Violen en Pionea's onder aandacht van kopers. Later in deze periode worden daar de tuinkruiden en vroege vaste planten aan toegevoegd. De `Stephanotis' staat als `Plant van de maand' tot en met week 10 in de Presentatieruimtes. Ook presenteren een aantal bedrijven zich, waaronder Blom, Dyna plant, Apartus, Koemans, Laurica Plants, Duyndam en Fruithof. Voor het aanbod van de aanvoerders die aangesloten zijn bij Persoonlijk Verkoop, kunnen kopers ook in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect terecht. Op zoek naar een actueel en compleet overzicht van de bedrijf- en productpresentatie van de komende periode? Klik hier of kijk op onze website (Home>Inkopen>Bemiddelen).

Digitale presentatie
Naast een fysieke productpresentatie is het voor kwekers ook mogelijk om digitaal `aanwezig' te zijn in de Presentatieruimtes. Zowel in Aalsmeer als in Naaldwijk hangen een aantal televisieschermen waarop bedrijfsfilms en diapresentaties worden afgespeeld. Wilt u als aanvoerder uw bedrijf, de laatste ontwikkelingen of een nieuw product onder de aandacht brengen? Maak dan van deze mogelijkheid gebruik.

Meer informatie?
In- en verkopers zijn van maandag tot en met vrijdag van harte welkom, in Naaldwijk van 08.00 tot 17.00 uur en in Aalsmeer van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connect@floraholland.nl.