Online reiservaringen grote inspiratiebron

18/02/2010 15:26

World Ticket Center B.V.

Consumenten in Nederland raadplegen steeds meer online reiservaringen. Men ziet de reiservaringen als referentie en als inspiratiebron en laat dit zwaarder meewegen in het koopproces. Sinds eind januari 2010 biedt World Ticket Center als eerste online vliegticketaanbieder de mogelijkheid reiservaringen toe te voegen op pagina's van bestemmingen. Op deze bestemmingspagina's is veel informatie te vinden over een bestemming zoals de ligging, het weer en bezienswaardigheden. Door reiservaringen over bestemmingen in te laten vullen en te delen, wil World Ticket Center haar klanten helpen bij de keuze van de bestemming. Men kan afgaan op cijfers voor o.a. cultuur, uitgaan, de omgeving en sfeer, alsmede op de omschreven ervaring. World Ticket Center is met reiservaringen over bestemmingen begonnen doordat beoordelingen op de hotelwebsite erg gewaardeerd worden en zag dat nog weinig reisaanbieders zich focussen op ervaringen van bestemmingen.

Op de hotel en zonvakantie website van World Ticket Center worden beoordelingen van accommodaties getoond die op Zoover.nl worden ingevuld. WTC merkt dat accommodaties met reiservaringen veel beter verkopen dan accommodaties zonder reiservaringen. De hoogte van het cijfer dat een hotel krijgt speelt een belangrijke rol in de overweging een boeking te maken.''Wij zien dat hotels met een laag cijfer amper geboekt worden. Hier zullen accommodaties en reisorganisaties rekening mee moeten gaan houden in de toekomst'', aldus Remi Wouters, marketing manager World Ticket Center.

60% van alle hotels die geboekt worden hebben een beoordeling. Bij een beoordeling van een hotel kunnen mensen cijfers geven voor allerlei items, zoals eten/drinken, de kamers, prijs/kwaliteit en kindvriendelijkheid. Tevens is er ruimte voor het schrijven van een eigen mening.

World Ticket Center is een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en is sinds 1983 een van de markleiders op vliegreizen. World Ticket Center biedt naast wereldwijde vliegtickets, hotels, autohuur en complete zonvakanties verspreid over vele bestemmingen aan! World Ticket Center is dé specialist van Nederland op het gebied van wereldreizen en verre bestemmingen en is aangesloten bij SGR, IATA, PATA, ASTA. Met gemiddeld 25.000 bezoekers per dag is www.worldticketcenter.nl een van de grootste reiswebsites van Nederland.





http://www.worldticketcenter.nl/midden-amerika-en-caribbean/nederlandse-antillen