Politie Gelderland-Zuid

Drie gewonden bij aanrijdingen

Wijchen, Tiel, 18-02-2010 o Woensdagmiddag vonden in de regio twee aanrijdingen plaats waarbij in totaal drie personen (licht) gewond zijn geraakt, om 16.40 uur in Wijchen en om 18.05 uur in Tiel.


* In Wijchen bleek op de Kasteellaan een 75-jarige inwoonster van die plaats te zijn aangereden door een fietsster. Een 17-jarige Wijchense schepte de vrouw die op het fietspad langs de rijbaan zou hebben gelopen. Op dat moment was het weer slecht en zicht beperkt. De 75-jarige vrouw viel achterover op haar hoofd en is met aan ambulance naar de dokterspost vervoerd. Daar is haar hoofdwond gehecht.

* Na een melding van een aanrijding met gewonden op de Industrieweg in Tiel, voor de brug richting Zoelen, gingen politieagenten daarheen. Ter plekke bleken twee auto's betrokken te zijn bij een kop-staart-botsing, ze waren inmiddels verplaatst naar de berm. Beide bestuurders waren al uit hun auto, maar hadden nek- en rugklachten en werden daarom door de politiemensen gestabiliseerd. Tot de komst van ambulances, die beide gewonden personen hebben overgebracht naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Het gaat om een 49-jarige inwoner van Culemborg en ee 21-jarige Tielenaar.

Specialisten van VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) kwamen naar de plaats van het ongeval voor een technisch sporenonderzoek. (08)

Laatst gewijzigd 18-02-2010 15:17 | © Regio Gelderland-Zuid |