Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 18-02-2010

Bulgaarse zakkenrolster (26) op heterdaad betrapt

OOSTERHOUT: De politie heeft woensdagmiddag rond 16.00 uur een 26-jarige Bulgaarse vrouw aangehouden wegens zakkenrollerij. Ze werd op de Arendshof gearresteerd toen ze een portemonnee uit de jas van een 73-jarige Oosterhouter had gepikt. Een getuige zag het gebeuren en pakte de Bulgaarse vast. Gealarmeerde agenten namen haar mee naar het bureau. Daar is ze voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Bij een supermarkt op winkelcentrum Zuiderhout zijn donderdagmiddag rond 12.30 uur drie Oosterhoutse jongens van 8, 9 en 11 jaar
aangehouden. Ze wilden er met een paar pakjes kauwgum vandoor gaan. Agenten hebben op het bureau een hartig woordje met ze gesproken; hun ouders zouden voor een passende straf zorgen.

Poolse automobilist raakt rijbewijs kwijt

LOON OP ZAND: Een 50-jarige Poolse automobilist die in Loon op Zand verblijft, is woensdagavond rond 22.00 uur aangehouden wegens dronken rijden. Surveillerende agenten zagen dat de man extreem langzaam over de Van Salm Salmstraat reed en zetten hem langs de kant. Hij blies vervolgens 600 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-02-2010 15:02 | © Regio Midden en West Brabant |