Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 18-02-2010

Politie arresteert verdachte twee overvallen op tankstations in Tilburg

TILBURG: De politie heeft donderdagmorgen een 40-jarige Tilburger aangehouden die wordt verdacht van twee recente overvallen op
tankstations in Tilburg.

Een donkergeklede man overviel zondagmorgen een tankstation aan de Ringbaan-Oost en een man met grofweg hetzelfde signalement pleegde dinsdagmorgen een overval op een tankstation aan de Ringbaan-Zuid. In beide gevallen werd via SMS-Alert de hulp van het publiek ingeroepen. Rechercheurs kwamen de verdachte op het spoor, omdat een agent de man herkende op de camerabeelden van de tankstations. In een woning in Tilburg-Zuid waar de Tilburger verbleef, zijn diverse goederen in beslag zijn genomen.

De Tilburger is in verzekering gesteld en wordt vrijdag voorgeleid.

Politie houdt twee mannen aan die proberen aanhanger te stelen

TILBURG: De politie heeft woensdagavond rond 21.30 uur twee mannen aangehouden die probeerden een aanhangwagen te stelen. Het betreft een 24-jarige Bredanaar en een man van 25 jaar uit Maassluis. Een
oplettende getuige zag twee mannen rommelen bij een aanhangwagen die stond geparkeerd aan de Kapitein Hatterasstraat. Het slot van de aanhangwagen bleek geforceerd. De getuige noteerde het kenteken van de auto waarin het tweetal wegreed en belde de politie. Gealarmeerde agenten konden de auto met het tweetal even later op de Burgemeester Bechtweg aan de kant zetten. Beide verdachten zijn op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Tilburger (42) aangehouden wegens huiselijk geweld

TILBURG: Een 42-jarige Tilburger is donderdagmorgen rond 04.30 uur gearresteerd wegens huiselijk geweld. De zoon van de man waarschuwde de politie en vertelde dat zijn moeder en hijzelf tijdens een ruzie geslagen waren door zijn vader in een woning in de wijk Oerle. De man, die onder invloed van alcohol was, is ingesloten op het bureau. Daar bekende hij de mishandeling. Wat de aanleiding is voor de ruzie, werd niet helemaal duidelijk.

Een 31-jarige Tilburger werd donderdagmorgen kort voor 11.30 uur op het bureau aangehouden, nadat hij begin februari zijn vrouw had mishandeld in hun woning in de wijk Wandelbos. Ze hadden ruzie over de vakantieplanning. De vrouw zou al vaker geslagen zijn.

Politie pakt Tilburger (45) met 35 kilo hennep op

TILBURG: Bij een verkeerscontrole op de Stokhasseltlaan is
donderdagmorgen rond 10.45 uur een 45-jarige Tilburger aangehouden. Agenten roken hennep en namen een kijkje in de auto. In totaal werden zeven plastic zakken met elk vijf kilo henneptoppen gevonden. Daarop werd de Tilburger gearresteerd. Ook werd bijna 8000 euro aan contanten bij de man aangetroffen. De hennep en het geld is in beslag genomen. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-02-2010 13:24 | © Regio Midden en West Brabant |