Politie Gelderland-Zuid

Mee na huiselijk geweld

Tiel, Hurwenen, 18-02-2010 o Woensdagavond en nacht heeft de politie drie meldingen gekregen van huiselijk geweld. In alle gevallen hebben agenten de man aangehouden wegens mishandeling van hun vrouw of vriendin.

Omstreeks 21.00 uur werden agenten verzocht naar een woning te gaan vanwege een melding van huiselijk geweld. Tijdens een ruzie tussen twee echtgenoten heeft een 50-jarige Tielenaar zijn 56-jarige vrouw mishandeld. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De vrouw deed aangifte.

Later, omstreeks 04.00 uur kregen agenten een melding dat tijdens een onenigheid een 49-jarige man zijn 26-jarige vrouw hebben geslagen. Ter plaatse hebben de agenten de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vrouw heeft aangifte gedaan.

In Hurwenen hielden agenten, rond 18.00 uur een 22-jarige man uit Kerkdriel aan. Even daarvoor had zijn 28-jarige vriendin melding gemaakt van huiselijk geweld en wilde aangifte doen. De man kon in een woning in Hurwenen worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

(15)

Laatst gewijzigd 18-02-2010 10:50 | © Regio Gelderland-Zuid |