TOTAL Nederland nieuwe partner KNMV

18/02/2010 10:50

TOTAL Nederland N.V.

Bij de start van het motorseizoen, dat op 17 februari feestelijk is ingeluid op de motorbeurs in Utrecht, is ook een nieuw partnership in de motorwereld bekend gemaakt: TOTAL Nederland heeft zich voor een periode van drie jaar verbonden aan de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

Het nieuwe partnership zal zich met name richten op de recreatieve motorrijder en op de commuters die hun motorfiets inzetten voor woon-werkverkeer.

Robert Joore, Directeur Retail van TOTAL: "De KNMV en TOTAL delen het principe voortdurend rekening te houden met de wensen en behoeften van motorrijders. Dankzij dit nieuwe partnership verbreden wij de dialoog met deze belangrijke klantengroep. TOTAL is daarom zeer verheugd de komende jaren met de KNMV samen te kunnen werken".

TOTAL Nederland coördineert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen en smeermiddelen. In Nederland telt het netwerk van TOTAL op dit moment zo'n 450 benzinestations. Het bedrijf behoort tot de TOTAL Groep, de op vier na grootste aardolie- en gasonderneming ter wereld.