Gemeente Haren

Jaarlijkse enquête naar de tevredenheid van de Wmo voorzieningen

Heeft u een enquête van het SGBO ontvangen?

18/02/2010

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) stimuleert de betrokkenheid van burgers bij de samenleving. De gemeente en vele professionele en vrijwillige instellingen in Haren zijn dagelijks aan het werk om deze opdracht te realiseren. Elk jaar willen we graag weten wat u van een bepaald onderwerp van de Wmo vindt. Dit jaar hebben wij het onderzoeksbureau SGBO opdracht gegeven om de tevredenheid van gebruikers van individuele voorzieningen te peilen. Het SGBO voert dit onderzoek voor een groot aantal gemeenten in Nederland uit

Aan de aanvragers van 2008 en 2009 van een individuele Wmo voorziening (vervoer, woningaanpassing en hulp bij het huishouden) wordt, op basis van een a-selecte steekproef, in de komende twee weken een enquête gestuurd. Deze enquête peilt uw tevredenheid. Voor een goed en compleet beeld vragen wij u de enquête in te vullen en terug te sturen. Ook als uw aanvraag niet is toegekend. In juni publiceren wij de resultaten in de krant en op de site van de gemeente.

Heeft u vragen, dan kunt u bellen met het SGBO. Het telefoonnummer staat in de enquête. U kunt ook bellen met mevrouw A. Gritter van de gemeente, telefoonnummer 050 53 39 911.