NCRV

Man bijt hond

BZN nog steeds favoriet van Foekje Wekema

Donderdag 18 februari
18.50 uur, Nederland 2

In de rubriek âMet de muziek meeâ zien we vandaag het favoriete nummer van Foekje Wekema uit Rhoden. Deze 32-jarige huisvrouw en moeder van twee dochters is groot fan van BZN. Het was dan ook wel even slikken voor Foekje toen BZN in 2007 stopte. In Huize Wekema is de muziek van de Volendamse band nog dagelijks te horen en groot favoriet is het nummer âSanto Domingoâ.

Nederland doet mee aan de Olympische Spelen, maar op veel onderdelen ontbreken we. Man bijt hond gaat op zoek naar jonge talenten, die de gaten in de toekomst moeten gaan opvullen en houdt met hen vast z'n eigen Olympische Spelen. Vandaag is het de beurt aan de alpineskiërs van morgen: de skiërtjes van Skicentrum Drechtsteden uit Dordrecht.

Ter gelegenheid van de Olympische spelen tonen we in één minuut de mooiste beelden van vroegere Olympische spelen naast de actuele beelden van Vancouver 2010. Vandaag: de 1000 meter heren.

Dagelijkse reallife soap over Mandy. Mandy is een vrolijk en spontaan 23-jarig meisje met een aanstekelijke lach en gaat âop zichzelfâ. Vandaag is te zien hoe pa en ma druk zijn met klussen in het nieuwe huis. Mandy kan daar niet bij zijn. Dat geeft te veel stress. Als Mandy straks helemaal gesettled is, zijn pa en ma van plan om er op uit te trekken want Mandy houdt niet van vakanties.

De babbelbox staat op de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI.