Provincie Overijssel

Overijssels verkiezingsdebat 'Scoren met ruimtelijke kwaliteit'

Scoren met ruimtelijke kwaliteit
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert AtelierOverijssel donderdag 18 februari om 19.00 uur in het Hoftheater in Raalte het Overijssels verkiezingsdebat over de kwaliteit van de ruimte.

Op 3 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. In elke gemeente spelen belangrijke onderwerpen, waarbij de kwaliteit van onze leefomgeving voorop staat. Aanleiding voor een debat met spraakmakende Overijsselse politici over prikkelende thema's die gemeentegrenzen overschrijden, zoals: krimp, crisis en bezuinigingen, de leefbaarheid en vitaliteit van het landelijk gebied, duurzaamheid en landbouw.

Actief deelnemen
Deelnemende politici zijn onder andere: Gerrit Jan van der Veen (CDA, Enschede), Aart Karssen (D66, Zwolle), Wouter Felix (GroenLinks, Hellendoorn), Ellen Prent (PvdA, Hengelo), Willy Lourenssen (SP, Raalte), Jos Sijbom (VVD, Hof van Twente), Evert Goldsteen (ChristenUnie, Dalfsen). Ook burgers en professionals kunnen actief deelnemen aan het debat. Meer informatie en aanmelden op: www.atelieroverijssel.nl.

AtelierOverijssel is de werkplaats voor ruimtelijke kwaliteit van de Provincie Overijssel, het Architectuurcentrum Twente, de Dienst Landelijk Gebied, Kunst & Cultuur Overijssel, Landschap Overijssel, Het Oversticht en de waterschappen.

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Hoftheater Raalte, Knapenveldsweg 3, 8102 RR Raalte

Er rijden pendelbusjes tussen Station Raalte en het Hoftheater. Ook hiervoor graag aanmelden op: www.atelieroverijssel.nl/tour.