Ingezonden persbericht

17 februari 2010
TRAILER DE GELUKKIGE HUISVROUW GAAT IN PREMIERE

Primeur Boulevard op donderdag 18 februari 2010

RTL Boulevard vertoont op donderdagavond 18 februari de bioscooptrailer van De Gelukkige Huisvrouw. Het entertainmentprogramma op RTL 4, dat uitgezonden wordt tussen 18.30-19.30 uur, laat de eerste beelden zien van de gelukkige huisvrouw. Daarna staat de trailer op de site: www.degelukkigehuisvrouwdefilm.nl.
Deze week werd al aangekondigd dat zangeres Anouk haar song For Bitter or Worse verbindt aan De Gelukkige Huisvrouw van regisseur Antoinette Beumer. Carice van Houten en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen in de boekverfilming van Heleen van Royen die vanaf 15 april in de bioscopen te zien is.

In de film De Gelukkige Huisvrouw schiet de stralende jonge vrouw Lea (Carice van Houten), door de bepaald niet vlekkeloze geboorte van Harry jr., in een angstaanjagende psychose. Het gevecht wat volgt, in het gesticht tussen haar 'mede-gekken', en eenmaal weer thuis met haar moeder, haar man en het verleden, maakt De Gelukkige Huisvrouw tot een ontroerend, aangrijpend maar vooral ook geestige film over de universele thema´s als geboorte, dood en moederschap.

# einde persbericht #

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht