Politie Zeeland



O-274-2010 Aanhouding wegens mishandeling, Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur is een 22-jarige man uit Middelburg, aan de Oude Vismarkt in Goes, aangehouden wegens mishandeling.
Even voor 04.00 uur werd een 20-jarige vrouw uit Vlissingen, in een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt, lastig gevallen door de haar bekende man. Toen ze hem vroeg weg te gaan sloeg hij haar meerdere malen in haar gezicht. De vrouw hield aan de mishandeling hoofdpijn en pijn in haar gezicht over.

Z-275-2010 Twee pony's om het leven gekomen, Axel
In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.55 uur, zijn bij een aanrijding op de Vaartwijk in Axel twee pony's om het leven gekomen.
Rond genoemd tijdstip reed een man uit Axel (leeftijd onbekend) in zijn bestelbus over de Vaartwijk toen hij plotseling twee pony's, die uit een nabij gelegen weiland waren weggelopen, voor zijn voertuig zag staan. De man kon de twee pony's niet meer ontwijken. De dieren overleefden de aanrijding niet. De bestelbus raakte zwaar beschadigd.

O-276-2010 Aanhouding in 's-Heerenhoek
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur is een 18-jarige man uit Goes, aan de Marktstraat in 's-Heerenhoek, aangehouden wegens vechten in het openbaar.
De man is zondagochtend, met een proces-verbaal op zak, in vrijheid gesteld.

Z-277-2010 Aanhouding na inbraak, Terneuzen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.35 uur is een 18-jarige man uit
's-Gravenhage, in het zwembad aan de Bellamystraat in Terneuzen, aangehouden.
Rond 05.30 uur kreeg de politie de melding dat er een inbraakalarm afging bij het zwembad. Agenten die poolshoogte gingen nemen doorzochten het pand en troffen de man in een kantoor in het zwembad aan. Om het pand te betreden had hij een ruit vernield. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

O-278-2010 Aanhouding in Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.40 uur is een 20-jarige automobilist uit Goes, aan de Ruisdaelstraat in Goes aangehouden wegens rijden onder invloed.
Rond 04.30 uur zagen surveillerende agenten een personenauto zonder verlichting en met bevroren ruiten over de Wulfaertstraat rijden en gaven een stopteken. De automobilist passeerde de politieauto over het fietspad en ging er met hoge snelheid vandoor.

In de Ruisdaelstraat reed de auto tegen een geparkeerd staande auto waarop de agenten de man uit zijn voertuig haalden en aanhielden.

Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.





Politie Zeeland