Nieuwe website D66 Vught van start


www.d66vught.nl moet ook discussieplatform zijn

VUGHT, 20100214 -- Het gaat goed met D66 Vught: een lijst met topkandidaten voor de gemeenteraad, een nieuw bestuur, een verder groeiend aantal leden en een professioneel campagneteam dat er de komende dagen nog alles aan gaat doen om de heldere ideeën van D66 in heel Vught onder de aandacht te brengen. En nu is er ook nog een nieuwe website met oneindig veel mogelijkheden in gebruik genomen.

De `oude' website bood technisch gezien veel te weinig mogelijkheden. Zo was er onder meer geen ruimte voor discussie, konden we maar een paar nieuwsberichten kwijt en was het niet mogelijk om een goede agenda bij te houden. Met de splinternieuwe website is dat helemaal anders. Op www.d66vught.nl komen alle ideeën, uitgangspunten en activiteiten van D66 Vught samen. Het doel is dat het een platform is voor alle inwoners van Vught, niet alleen voor de achterban van D66. Ideeën waarmee Vught nog beter en mooier gemaakt kunnen worden zijn van harte welkom en kunnen direct geplaatst worden.

Naast het laatste nieuws over de afdeling, biedt de website uitgebreide informatie over de kandidaat-raadsleden van D66 (ze zijn allemaal direct benaderbaar) en staan de speerpunten beschreven. Bovendien doet op de site Alexander Pechtold een oproep aan alle Vughtenaren. Verder is er een agenda waarin alle activiteiten staan en bestaat de mogelijkheid om op te geven voor een nieuwsbrief.

De nieuwe website is beslist geen campagnewebsite. Ook na de verkiezingen van 3 maart zal www.d66vught.nl actueel blijven en alle geïnteresseerden op de hoogte blijven houden van alle activiteiten.

D66 Vught





Ingezonden persbericht