Nieuw dateconcept op partys


Past mijn sleutel in jouw slotje

AMSTERDAM, 20100205 -- Singles kunnen 14 februari in Amsterdam op zoek naar hun perfecte match. Ze kijken of de sleutel van de heer past in het slotje van de dame. De Lock & key trend uit Engeland organiseert Speeddaten.nl nu ook in Nederland onder de naam: "Unlock me I'm single" in Hotel Arena Amsterdam.

Zondag 14 februari begint om 20.00 uur de eerste 'Unlock me I'm single party' van speeddaten.nl in Hotel Arena Amsterdam. De heren ontvangen een sleutel, de dames een slotje. Tijdens een gezellige feestavond met drankjes en hapjes zoeken de singles elkaar op. Ze maken een praatje en kijken of hun sleuteltje en slotje in elkaar passen. Past het, hebben ze een match en laten ze de match registreren bij de matchtafel en gaan samen op de foto. Ze krijgen een nieuwe sleutel en slotje en gaan weer verder op zoek naar de volgende match. Een ludieke manier om veel vrijgezellen te spreken.

In Engeland zijn de Lock & Key party's een groot succes. Deze party's zijn naast speeddaten en online daten een reguliere manier om een nieuwe date of relatie te vinden. Speeddaten.nl wil van de "Unlock me I'm single party's" en speeddaten ook de gewoonste zaak van Nederland maken. Iedereen heeft het druk: hard werken, sporten, vaak ook kinderen.. singles gaan in hun vrije tijd bewust op zoek naar andere singles. Online daten doet iedereen al, maar speeddaten wordt ook steeds vaker gedaan. Speeddaten.nl heeft nu al ruim 12.000 actieve speeddaters door heel Nederland vanuit 13 locaties.