Ingezonden persbericht


Laat u betoveren door Take the Cake

Deze nieuwe 'taartenboetiek' is vanaf Valentijnsdag geopend in Amsterdam

14 februari 2010, Amsterdam- Vandaag, op Valentijnsdag, heeft Take the Cake haar nieuwe 'taartenboetiek' geopend in Amsterdam. In dit atelier creëert Take the Cake unieke en heerlijke taarten voor elke gelegenheid. Elke taart vertelt zijn eigen verhaal en heeft een uiterst persoonlijke touch. De van origine Antwerpse taart-styliste Nathalie Druyts brengt vaak sprookjesachtige taarten tot leven, met een precisie waar men u tegen zegt. Take the Cake combineert creativiteit met stijl en is voor iedereen die iets speciaals zoekt op het gebied van taart.

De uniciteit van Take the Cake

Take the Cake vervult de wensen van haar klanten door te luisteren naar het verhaal van degene voor wie de taart is. Er kan een thema verwerkt worden of bepaalde kleuren, waardoor een unieke taart voor elke gelegenheid wordt neergezet. Niet alleen het uiterlijk van de taart is van hoge kwaliteit, maar ook de ingrediënten van de taart. De smaakbeleving van de taarten is haast on-Nederlands. Er wordt vaak gebruik gemaakt Noordamerikaanse recepten met fondant en icings. Wat het uiterlijk betreft: van sprookjestaart voor kinderen tot een scheve, metershoge bruidstaart met schilderijmozaïek, het is allemaal mogelijk bij Take the Cake en alles ziet er prachtig uit.

Nathalie Druyts

Wanneer men aan Antwerpen denkt, denkt men aan mode en ook aan de heerlijke en verfijnde praliné. De verfijnde smaak en bovenal creativiteit bleek ook de Antwerpse Nathalie Druyts te bezitten, mede hierdoor besloot ze taart-styliste te worden. Nadat ze kunstgeschiedenis had gestudeerd en jarenlang als stewardess had gewerkt, volgde zij meerdere opleidingen taartbakken en taartdecoreren aan de Wilton School of Confectionary Art in Chicago en ging zij in de leer bij Collet Peters, "Queen of Confectionary Art". Nathalie zorgt ervoor dat ze geheel op de hoogte blijft van de laatste trends op het gebied van taarten. Sinds één jaar heeft ze zeer succesvol Take the Cake vanuit haar eigen huis gerund, waardoor ze nu haar droom kan verwezenlijken en deze 'taartboetiek' kan openen.

Workshops

Take the Cake verzorgt workshops taartdecoreren voor beginners en gevorderden. Het atelier kan ook worden geboekt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. De kosten voor een workshop variëren van 45 euro tot 100 euro per persoon. Uitgebreide workshops bestaan uit drie avonden of een hele dag in het weekend. De workshops worden gegeven vanaf 4 personen. Voor een vrijgezellenfeestje dat geheel naar wens kan worden ingevuld, kan men denken aan 60 euro per persoon waarbij de lunch inclusief prosecco is inbegrepen.

-Einde-

Prijzen per stuk taart variëren van 4,50 euro tot 9 euro.

Voor meer informatie: www.takethecake.nl




Ingezonden persbericht