GroenLinks Ouder Amstel


GroenLinks steekt leraar hart onder de riem

Zondag 14 februari 2010, 10:19u - Jacqueline de Maa
Jacqueline de Maa van GroenLinks Ouder-Amstel zal op zondag 14 februari, Valentijnsdag, de leraren van De Grote Beer en de A. Bekema school een hart onder de riem steken door om 14.00 uur een Valentijnskaart voor de leraren te posten. De GroenLinks-actie is bedoeld om leerkrachten in Duivendrecht, die een belangrijke bijdrage leveren aan het maatschappelijk klimaat, in het zonnetje te zetten.

Door een hoge werkdruk, bureaucratische rompslomp en dreigende bezuinigingen staat de kwaliteit van het onderwijs onder druk. Voor GroenLinks is bezuinigen op onderwijs taboe. Er moet juist meer geïnvesteerd worden. Want een goede leraar maakt voor de leerlingen het verschil.

Jacqueline de Maa: "We moeten zuinig zijn op leraren die met passie voor hun vak elke dag weer onze kinderen voorbereiden op de toekomst." Om de leraren een hart onder de riem te steken, post GroenLinks op Valentijnsdag op de scholen in Duivendrecht een Valentijnskaart aan de leraren. Samen met een doos lekkere bonbons voor het hele team gaat deze om 14.00u de brievenbus in.

Niet alleen in Duivendrecht wordt deze actie uitgevoerd, op 374 scholen in 48 gemeenten worden leraren door GroenLinks in het zonnetje gezet.