Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voetbalvrouwen in de bloemetjes gezet

SYMPATHIEKE VALENTIJNSACTIE VAN TEAMLINK

Amsterdam, 14 februari 2010 - Voetbalvrouwen zijn op Valentijnsdag door hun voetballenminnende vriend of man verrast met een mooi Valentijnsboeket. Dat is weer eens wat anders dan een tas vol bezwete en bemodderde voetbalkleding. Ter gelegenheid van Valentijnsdag kregen vergeetachtige voetbalamateurs en -fans na afloop van hun potje voetbal een bos bloemen voor hun geliefde. De voetbalfans hoefden er niet voor om te rijden: er stonden aan de vooravond van Valentijnsdag en op Valentijnsdag zelf bij verschillende amateur- en profclubs een bloemenstalletje op het terrein. Gratis bloemen, met de complimenten van TEAMLINK, een initiatief van Amstel.

TEAMLINK maakt het leven van amateurvoetbalteams eenvoudiger en leuker met allerlei online tools, zoals het afspreken van rij- en wasbeurten, het posten van verslagen en foto's en op de site van TEAMLINK kunnen teams hun uitslagen en doelsaldo eenvoudig bijhouden. "TEAMLINK heeft tot doel het amateurvoetbal nog leuker en makkelijker te maken. Daar hoort wat ons betreft ook bij dat we amateurs en voetbalfans eraan helpen herinneren dat het vandaag niet alleen hun voetbaldag, maar ook Valentijnsdag is", aldus Jetske Freeve, Brand Manager van Amstel en initiatiefnemer van TEAMLINK. "Uit reacties van voetballers en fans is gebleken dat we weer goed met ze hebben meegedacht, want er zijn heel wat 'last minute' bossen weggegeven."

TEAMLINK zette vandaag en aan de vooravond van Valentijnsdag op verschillende plaatsen in Nederland stalletjes neer waar amateurs en fans na afloop van hun potje voetbal nog een bloemetje voor hun geliefde konden uitzoeken. "Goed initiatief van TEAMLINK. Ik was eerlijk gezegd vergeten dat het zondag Valentijnsdag is. Nu maak ik toch nog een goede beurt thuis", aldus een supporter van sc Heerenveen die de thuiswedstrijd tegen Ajax bezocht.

Over TEAMLINK.nl

Zo staat op TEAMLINK alle informatie - gepersonaliseerd voor ieder senioren amateurteam - op één plek, zoals de officiële KNVB-stand, -uitslagen en -speelschema's. Verder is het mogelijk in een automatische planner aan te geven wie aanwezig is bij de volgende wedstrijd, wie er rijdt en zelfs de wasbeurten van de tenues worden automatisch ingepland. Daarnaast kunnen teams en supporters foto's delen, berichten sturen en wedstrijdverslagen publiceren.


---




Ingezonden persbericht