Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 12.00 uur

Utrecht, 14-02-2010

Nachtelijk bezoek

BILTHOVEN Zaterdagmorgen rond 03:47 uur wordt een 30-jarige Bilthovenaar, woonachtig aan de Massijslaan, uit zijn slaap gehaald door herhaaldelijk kloppen en bellen aan zijn deur. De man vertrouwt het niet en waarschuwt de politie. In de omgeving van de woning houdt de politie later die nacht vijf mannen tussen de 18 en 20 jaar uit Barneveld, Voorthuizen, Huizen, Naarden en Barneveld aan, die zich verdacht ophouden bij een voertuig. Als zij de politie zien, rennen zij weg. De politie weet hen verderop aan te houden. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Dief aangehouden

ZEIST Zondagmorgen rond 04:45 uur ziet surveillerende politie op de Panweg een man

lopen met een TE KOOP bord, kentekenplaten en ruitenwissers. De 22-jarige man uit Zeist is op verdenking van diefstal meegenomen naar het bureau.

Extreem dronken automobilist

BILTHOVEN Zondagmorgen rond 00:40 uur houdt de politie een voertuig aan dat met gedoofde lichten op de Nachtegaallaan rijdt. De bestuurder probeert via het fietspad te ontkomen, maar wordt door de politie klemgereden. De 23-jarige man blijkt gedronken te hebben en kan niet goed uitleggen waar hij verblijft. Een blaastest wijst uit dat hij
1.020 ug/l heeft. De man is overgebracht naar het bureau.