Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.30 uur

Utrecht, 14-02-2010

Overval in woning

BAARN- Op vrijdagavond werd een woning overvallen.

Omstreeks 19.00 uur was de 39-jarige bewoonster alleen aanwezig in haar woning aan de Blommersstraat. Plotseling stonden twee mannen in haar woning en werd zij bedreigd met een vuurwapen. De mannen vroegen om geld en kregen een onbekend geldbedrag. Hierna verdwenen de mannen weer en de vrouw bleef geschrokken achter. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Eemland noord.

Pepperspray voor lastige man

BAARN- Op zaterdagmiddag werd een lastige man aangehouden. Omstreeks 16.00 uur kreeg de politie de melding dat een 38-jarige man uit Baarn met een kwade dronk was thuisgekomen en hier de boel aan het vernielen was. De vrouw des huizes probeerde hem nog bedaren te brengen maar dit lukte niet vandaar dat de politie werd ingeschakeld. De man luisterde ook niet naar de agenten en pepperspray moest gebruikt worden om hem tot rust te brengen. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Nadat de man weer tot rust was gekomen kon hij weer huiswaarts keren.

Mishandeling

SOEST Zondagmorgen om 00:55 uur ontving de politie een melding van mishandeling uit een feesttent aan Soesterengweg. Een man 18-jarige man uit Soest was mishandeld, zijn belager zou nog in de buurt zijn. Op aanwijzing van de mishandelde man kon de politie even later ter plaatse een 21-jarige man uit Soest aanhouden. De man is overgebracht naar het bureau.