Gemeente Wassenaar

Jong In Wassenaar

Lancering van www.JongInWassenaar.nl

Zondag 14 februari zal Wethouder
Van de Locht de Jongin site officieel lanceren.

Deze opening zal geheel in de sfeer van Valentijnsdag plaatsvinden, jongeren kunnen bijvoorbeeld vanaf de site een valentijnskaart versturen aan hun (secret-)love. Vanaf het moment dat de site geopend is kunnen jongeren op de site terecht voor inhoudelijke informatie over een veelvoud aan onderwerpen en links naar instanties.

Daarnaast kunnen jongeren zelf ook inhoudelijke bijdragen aan de site leveren, waarbij gedacht kan worden aan een (wekelijkse) column, cartoon, verslaggeving over een concert, schoolfeest of toernooi, een eigen videoclip, een rubriek, een videoverslag, een razende reporter, een zelfgemaakt video interview met een BN-er of juist ''de bakker op de hoek'', de week van.... , voor/na, een foto stripverhaal, een digitale galerie met zelfgemaakte kunst, stelling van de week, mijn mooiste plekje van Wassenaar, kortom; een leuk medium voor de jongere die op zoek is naar informatie of zelf ervaringen wil delen met leefdtijdgenoten.

Naast landelijke informatie die op de site te vinden is biedt de site de mogelijkheid voor Wassenaarse verenigingen en clubs zich kostenloos te presenteren aan jongeren van 12 tot 24 jaar, en activiteiten bij jongeren onder de aandacht te brengen. Hierbij kan gedacht worden aan aankondigingen van nieuwe jongerenactiviteiten van de vereniging, een overzicht van de activiteiten voor jongeren uit de betreffende leeftijdsgroep, ledenwerving onder jongeren, verslagen van speciale activiteiten, digitale foto's, aankondiging open dagen, en een uit-agenda.

De JongInWassenaar.nl -site is een initiatief van de gemeente Wassenaar en de SJW (Stichting Jeugd en Jongerenwerk Wassenaar). De lancering vind plaats op 14 februari om 15.30 uur in de Factory, Deijlerweg 153, Wassenaar. De toegang is gratis. Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070
E: gemeente@wassenaar.nl