Ingezonden persbericht


PvdA kleurt den Haag rood op Valentijnsdag

Op zondag 14 februari valentijnsdag zal de Pvda de stad rood kleuren.In het centrum van Den Haag zal de PvdA hartjes uitdelen, in verschillende wijken krijgen mensen een magneet in hun bus met de oproep om te gaan stemmen op 3 maart en sportverenigingen worden bezocht om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet met een rode roos.

PvdA raadslid Gerard Verspuij is trots op alle vrijwilligers in de stad: 'De afgelopen jaren heb ik me actief ingezet voor de vrijwilligers in de stad, want deze mensen verdienen onze waardering!' Gerard zal zondag op verschillende sporverenigingen aanwezig zijn. Van tien tot twaalf is hij in Escamp en bij het zuiderpark en vanaf één uur s'middags in Laak.

PvdA campagneleider Martijn Balster zal op valentijnsdag ook de oproep doen om zoveel mogelijk Hagenaars te laten stemmen. 'Veel mensen weten niet eens dat ze mogen stemmen of zij gooien hun stembiljet weg, dat is heel jammer want zij maken dan geen gebruik van hun democratische recht! Balster ropet dan ook alle Hagenaars op om hun stem uit te brengen op 3 maart. Als leuke gadget deelt de PvdA magneten uit, waarmee mensen hun stembiljet op de koelkast kunnen plakken.