Gemeente Leidschendam-Voorburg


Kom naar het Sportgala!

12 februari 2010 - Op zondag 14 februari vindt om 16.30 uur in Sporthal De Fluit in Leidschendam het feestelijke Sportgala plaats. Diverse sportprijzen worden uitgereikt aan de beste sporters en sportteams van het afgelopen jaar. De entree is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Logo Sportprijs 2009 Sportprijs 2009
Eindelijk komt er een einde aan wekenlange spanning wie er beloond worden met een welverdiende prijs voor haar of zijn sportprestaties. De categorieën die in het zonnetje worden gezet zijn: jeugdsporter en jeugdsportteam (publieksprijzen), sportvrouw, sportman en sportteam. Daarnaast is er extra aandacht voor de G-sporters sporters met een verstandelijke beperking) en hun inzet van het afgelopen jaar. De favoriete jeugdsporter en het favoriete jeugdsportteam ontvangen de Parc la Clusure jeugdsport(team)prijs, wat een aangenaam en sportief verblijf op het vakantiepark La Clusure in België inhoudt.

Programma
Naast de uitreiking van de prijzen kunt u genieten van een aantal bijzondere demonstraties. Zo is er op hoog niveau tafeltennis te zien, wprdt fanatieke vechtkunst getoond en is er veel muziek en dans.

Bekijk hier voor het volledige programma.

Informatie
Meer informatie over de Sportprijs staat op www.lv.nl/sport of www.sportprijslv.nl. Of neem contact op met Peter van den Berg van Reactief via telefoonnummer (06) 229 932 98 of via peter@reactief.com.