Groenlinks Schoonhoven

leraar hart onder de riem Grote tekst

Valentijnsdag: GroenLinks steekt leraar hart onder de riem

Donderdag 11 februari 2010, 00:00u
Valentijnsdag: GroenLinks steekt leraar hart onder de riem

De Emmaschool, noodlokalen in Oost, is de afgelopen tijd vaak in het nieuws geweest. Ad Struijs, fractievoorzitter en lijsttrekker van GroenLinks zal op zondag 14 februari, Valentijnsdag, de leraren van deze school een hart onder de riem steken door om 14.00 uur een Valentijnskaart voor de leraren te posten. Daarna zal ook op de andere basisscholen, De Vlieger, Ichthus, de Rank en de Krullevaar een Valentijnskaart gepost worden.

De leraren op de Emmaschool hebben het de afgelopen tijd zwaar gehad. De noodlokalen zijn slecht en afgeschreven. De gezondheidsklachten door een slecht binnenklimaat is zorgwekkend en de GGD heeft alarm geslagen. GroenLinks heeft vele malen hiervoor aandacht gevraagd en concrete voorstellen gedaan. GroenLinks vindt de inzet van het personeel, gezien deze omstandigheden, bewonderenswaardig.

Om de leraren een hart onder de riem te steken, post GroenLinks op Valentijnsdag op de Emmaschool, noodlokalen Oost, een Valentijnskaart aan de leraren. Samen met een doos lekkere chocolade voor het hele team gaat deze om 14.00 uur de brievenbus in. Daarna worden ook andere scholen in de gemeente bezocht.

Niet alleen in Schoonhoven wordt deze actie uitgevoerd, op meer dan 700 scholen in meer dan 50 gemeenten worden leraren door GroenLinks in het zonnetje gezet.

Wie: Ad Struijs, fractievoorzitter en lijsttrekker van GroenLinks

Wat: posten liefdesbetuiging.

Waar: Emmaschool - noodlokalen Oost

Tijd: 14.00 uur

Daarna door naar: De Krullevaar, Albert Plesmanstraat 17

Tijd:14.30 uur

Daarna: De Vlieger, Voltastraat 2

Daarna: De Rank, Pasteurweg 93

Daarna: Ichthus, Spoorstraat 5