RTL Group

Sieneke blikt terug in Carlo & Irene: Life 4 You

Carlo Boszhard en Irene Moors ontvangen zondag in Carlo & Irene: Life 4 You de Nationaal Songfestival-winnares Sieneke en haar coach Marianne Weber. Precies een week na de veelbesproken uitzending vertellen ze in het RTL 4-programma exclusief hoe ze omgaan met alle kritiek en ze kijken ook vooruit naar het optreden in Oslo. Bovendien brengt Sieneke haar winnende versie van Ik Ben Verliefd - Sha La Lie ten gehore.

Daarnaast gaat ook Valentijnsdag niet aan Carlo en Irene voorbij. Sharon Kips, de winnares van het eerste seizoen X FACTOR, komt als kersverse bruid langs om haar nieuw single Love Will Bring You Home te zingen. Sharon trouwt zaterdag haar geliefde en een dag later vertelt ze daar alle ins en outs over. Verder is er een tribune vol vrijgezellen, Mary Borsato geeft een bruidsmodeshow en als klap op de vuurpijl wordt er een verrassingshuwelijk in de studio voltrokken door Imca Marina als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. De dames van Big Black & Beautifull zullen dit muzikaal begeleiden. De liefde en muziek staan dus centraal in deze bomvolle uitzending.

Uitzending RTL 4, zondag 14 februari, vanaf 17.25 uur.

Website: life4you.nl

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.