Project Gemeente Westland

westlandStek

WestlandStek voor mevrouw M.J. Wouters-van der Spek

Publicatiedatum: 21-12-2009

Wethouder B.P. van der Stee van de gemeente Westland heeft op maandag 21 december 2009 de WestlandStek uitgereikt aan mevrouw M.J. Wouters-van der Spek. Mevrouw Wouters (Wateringen) is gedurende 40 jaar actief als vrijwilligster bij Welfare Rode Kruis.

Welfare Rode Kruis organiseert wekelijks een handwerkmiddag in De Ark in Wateringen, waar 40 tot 50 ouderen onder begeleiding handwerken. Mevrouw Wouters heeft zich vanaf 1971 onafgebroken ingezet voor het Welfarewerk van het Rode Kruis, afd. Wateringen, waarvan 25 jaar als coördinator. Zij zorgt voor de benodigde materialen en de verkoop van de handwerkstukken, waarvan de opbrengst weer ten goede komt aan het Rode Kruis.

De WestlandStek wordt uitgereikt ter gelegenheid van bijna 40 jaar onafgebroken inzet voor het Welfarewerk van het Rode Kruis, afd. Wateringen.

WestlandStek

De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.