Wereldwijzer start Reisverhalen Wedstrijd

21/12/2009 13:28

Wereldwijzer Reisforums

Nijmegen, 21 december 2009 - Ben je onlangs nog op reis geweest en heb je nog altijd je herinneringen niet vastgelegd? De kerstvakantie is een prima tijd om je reisverhaal te schrijven en mee te doen met de Reisverhalen Wedstrijd van Wereldwijzer.

De populaire reissite Wereldwijzer Reisforums organiseert een wedstrijd waarbij je door het plaatsen van je reisverhaal een digitale spiegelreflex fotocamera kunt winnen. Hiermee leg je voortaan de mooiste herinneringen in beeld vast. Vorige week zijn de eerste verhalen al geplaatst.

Het is de eerste keer dat Wereldwijzer een verhalenwedstrijd organiseert: "Veel reizigers die de site bezoeken, vinden het leuk om over hun reizen te schrijven," aldus Yvonne, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. "Anderen lezen die verhalen graag. Dat gaf ons aanleiding om een verhalenwedstrijd te organiseren."

De Reisverhalen Wedstrijd 2010 van Wereldwijzer vindt plaats in drie ronden. In de eerste ronde kun je tot en met 19 januari in het nieuwe jaar een reisverhaal plaatsen. Een jury zal in de tweede ronde de verhalen met een deskundig oog bekijken en stelt uit de inzendingen een top zeven samen. Deze zeven verhalen gaan op 27 januari door naar de finaleronde, waarin iedereen op Wereldwijzer tot en met 2 februari zijn of haar stem kan uitbrengen. Op 3 februari wordt bekend gemaakt welk reisverhaal de hoofdprijs wint.

Om ook een reisverhaal te plaatsen, surfen reizigers naar www.wereldwijzer.nl/reisverhalenwedstrijd

Over Wereldwijzer Reisforums

De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.





http://www.wereldwijzer.nl/reisverhalenwedstrijd


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,