Gemeente IJsselstein


IJsselstein lanceert website voor Centrum van Jeugd en Gezin

Datum: maandag 21 december 2009

Op maandag 21 december lanceert de gemeente IJsselstein haar website van het Centrum van Jeugd en Gezin, www.cjgijsselstein.nl. Samen met Vitras/CMD en GGD Midden Nederland werkt de gemeente IJsselstein hard aan de ontwikkeling van het Centrum van Jeugd en Gezin. De website is een belangrijk onderdeel hiervan.

Wat is er te vinden op de website?
Op de website van het Centrum van Jeugd en Gezin kunnen (aanstaande) ouders terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Daarnaast verschaft de website veel informatie van diverse kennisinstellingen. Het cursusaanbod van Vitras/CMD, diverse activiteiten in IJsselstein en omgeving en verscheidene folders worden via de website aangeboden. Naast informatie kunnen zij hier zich hier ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief en is er een kennisquiz.

Centrum voor Jeugd en Gezin
Op 14 januari 2010 opent het fysieke Centrum voor Jeugd en Gezin haar deuren aan de Kasteellaan in IJsselstein. Zwangeren, ouders en kinderen kunnen hier binnenlopen voor advies en informatie over opvoeden en opgroeien. Gedeputeerde mevrouw Haak van de provincie Utrecht zal samen met wethouder Cremer van Sociale Zaken deze officiële openingshandeling verrichten.